dc.creator | Gál, József | |
dc.creator | Farkas, Ferenc | |
dc.creator | Bálint, Ádám | |
dc.date | 2019 | |
dc.date.accessioned | 2021-07-22T11:53:43Z | |
dc.date.available | 2021-07-22T11:53:43Z | |
dc.identifier.uri | http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/13350 | |
dc.description.abstract | Common curriculum development has a project number in headings. Subproject is AP4 Carpathian education space, AP4_MK2 Cross-border cooperation development, expandation in agricultural education, deeping cooperation in agro-food business subtopics at University of Szeged Faculty of Engineering, and Oradea University Faculty of Environmental Protection Food Science and Technology Engineering (MSc) programme possible start of its common education at both universities. Both universities have permissions to educate over mentioned study programme in their home country in native language and English. Having graduated students get Food Science and Technology Engineer master degree (MSc) in their diploma. | hu_HU |
dc.format | pdf | hu_HU |
dc.language | en | hu_HU |
dc.publisher | University of Szeged | hu_HU |
dc.rights | University of Szeged | hu_HU |
dc.subject | élelmiszertudomány | hu_HU |
dc.title | Final report on Food Science and Technology Engineer MSc education in cooperation University of Szeged and Oradea University | hu_HU |
dc.type | Other | hu_HU |
dtk.fir | muszaki | hu_HU |
dtk.oecd | Szakterület::02. Műszaki és technológiai tudományok::02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák::02.10.02. Élelmiszer és italfélék | hu_HU |
dtk.oecd | Szakterület::02. Műszaki és technológiai tudományok::02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák::02.10.02. Élelmiszer és italfélék::02.10.02.01. Élelmiszertudomány | hu_HU |
dtk.purchase | Beszerzési források::Szegedi Tudományegyetem EFOP-3.4.3-16-2016-00014 | hu_HU |
dtk.type | konyv | hu_HU |
dtk.udc | UDC FŐTÁBLÁZAT::6 ALKALMAZOTT TUDOMÁNYOK. ORVOSTUDOMÁNY. MŰSZAKI TUDOMÁNYOK::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::664 Élelmiszerek előállítása és tartósítása | hu_HU |