Rövidített megjelenítés

dc.creatorVas-Guld, Zsuzsanna
dc.date2022
dc.date.accessioned2022-12-05T08:48:34Z
dc.date.available2022-12-05T08:48:34Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/14782
dc.formatpdfhu_HU
dc.publisherPécsi Tudományegyetemhu_HU
dc.rightsVas-Guld, Zsuzsannahu_HU
dc.rightsPécsi Tudományegyetemhu_HU
dc.titleOrganoleptikus értékeléshu_HU
dc.typeLearning Objecthu_HU
dtk.firagrarhu_HU
dtk.purchaseBeszerzési források::Pécsi Tudományegyetem EFOP-3.4.3-16-2016-00005hu_HU
dtk.typeetananyaghu_HU
dtk.udcUDC FŐTÁBLÁZAT::6 ALKALMAZOTT TUDOMÁNYOK. ORVOSTUDOMÁNY. MŰSZAKI TUDOMÁNYOK::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::663 Mikrobiológiai iparok. Erjedési iparok. Italipar. Élvezeti cikkek ipara. Szeszipar::663.2 Bor. Borkészítés. Borászathu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés