Organoleptikus értékelés
dc.creator | Vas-Guld, Zsuzsanna | |
dc.date | 2022 | |
dc.date.accessioned | 2022-12-05T08:48:34Z | |
dc.date.available | 2022-12-05T08:48:34Z | |
dc.identifier.uri | http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/14782 | |
dc.format | hu_HU | |
dc.publisher | Pécsi Tudományegyetem | hu_HU |
dc.rights | Vas-Guld, Zsuzsanna | hu_HU |
dc.rights | Pécsi Tudományegyetem | hu_HU |
dc.title | Organoleptikus értékelés | hu_HU |
dc.type | Learning Object | hu_HU |
dtk.fir | agrar | hu_HU |
dtk.purchase | Beszerzési források::Pécsi Tudományegyetem EFOP-3.4.3-16-2016-00005 | hu_HU |
dtk.type | etananyag | hu_HU |
dtk.udc | UDC FŐTÁBLÁZAT::6 ALKALMAZOTT TUDOMÁNYOK. ORVOSTUDOMÁNY. MŰSZAKI TUDOMÁNYOK::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::663 Mikrobiológiai iparok. Erjedési iparok. Italipar. Élvezeti cikkek ipara. Szeszipar::663.2 Bor. Borkészítés. Borászat | hu_HU |