dc.creator | Ásványi Balázs | hu_HU |
dc.date | 2005 | hu_HU |
dc.date.accessioned | 2019-08-08T12:16:06Z | |
dc.date.available | 2019-08-08T12:16:06Z | |
dc.identifier.uri | http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/6449 | |
dc.description | A kiadvány a TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0018 számú projekt támogatásával valósult meg. | hu_HU |
dc.format | application/pdf | hu_HU |
dc.language | hu | hu_HU |
dc.publisher | Nyugat-magyarországi Egyetem Kiadó | hu_HU |
dc.rights | Ásványi Balázs | hu_HU |
dc.source | ISBN 978-963-334-129-2 | hu_HU |
dc.subject | sajtsavó | hu_HU |
dc.subject | fermentáció | hu_HU |
dc.subject | egysejtfehérje | hu_HU |
dc.title | Egysejtfehérje-előállítás optimalizálása kluyveromicdes törzsek alkalmazása esetén | hu_HU |
dc.type | doktori disszertáció | hu_HU |
dtk.fir | agrár | hu_HU |
dtk.fir | természettudomány | hu_HU |
dtk.oecd | 04. Mezőgazdaság-tudományok::04.04. Mezőgazdasági biotechnológia::04.04.01. Mezőgazdasági- és élelmiszer-biotechnológia | hu_HU |
dtk.oecd | 04. Mezőgazdaság-tudományok::04.02. Állattenyésztési és tejtermelési tudomány::04.02.01. Állattenyésztési és tejtermelési tudomány | hu_HU |
dtk.oecd | 04. Mezőgazdaság-tudományok::04.04. Mezőgazdasági biotechnológia::04.04.01. Mezőgazdasági- és élelmiszer-biotechnológia | hu_HU |
dtk.player | pdfplayer | hu_HU |
dtk.purchase | TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0018 Nyugat-magyarországi Egyetem | hu_HU |
dtk.size | 91 p | hu_HU |
dtk.type | book | hu_HU |
dtk.udc | ---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::005 Menedzsment::58 Növénytan. Botanika::582 Növényrendszertan::582.28 Gombák. Fungi. Valódi gombák. Eumycota, Eumycetes. Penészgombák. Mikológia | hu_HU |
dtk.udc | ---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::63 Mezőgazdaság. Erdőgazdaság. Állattenyésztés. Vadászat. Halászat::637 Tej, hús és más állati termékek | hu_HU |
dtk.udc | ---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::664 Élelmiszerek előállítása és tartósítása | hu_HU |
dtk.udc | ---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::60 Az alkalmazott tudományokra vonatkozó általános kérdések::606 A biotechnológia alkalmazása | hu_HU |