Rövidített megjelenítés

dc.creatorÁsványi Balázshu_HU
dc.date2005hu_HU
dc.date.accessioned2019-08-08T12:16:06Z
dc.date.available2019-08-08T12:16:06Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/6449
dc.descriptionA kiadvány a TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0018 számú projekt támogatásával valósult meg.hu_HU
dc.formatapplication/pdfhu_HU
dc.languagehuhu_HU
dc.publisherNyugat-magyarországi Egyetem Kiadóhu_HU
dc.rightsÁsványi Balázshu_HU
dc.sourceISBN 978-963-334-129-2hu_HU
dc.subjectsajtsavóhu_HU
dc.subjectfermentációhu_HU
dc.subjectegysejtfehérjehu_HU
dc.titleEgysejtfehérje-előállítás optimalizálása kluyveromicdes törzsek alkalmazása eseténhu_HU
dc.typedoktori disszertációhu_HU
dtk.firagrárhu_HU
dtk.firtermészettudományhu_HU
dtk.oecd04. Mezőgazdaság-tudományok::04.04. Mezőgazdasági biotechnológia::04.04.01. Mezőgazdasági- és élelmiszer-biotechnológiahu_HU
dtk.oecd04. Mezőgazdaság-tudományok::04.02. Állattenyésztési és tejtermelési tudomány::04.02.01. Állattenyésztési és tejtermelési tudományhu_HU
dtk.oecd04. Mezőgazdaság-tudományok::04.04. Mezőgazdasági biotechnológia::04.04.01. Mezőgazdasági- és élelmiszer-biotechnológiahu_HU
dtk.playerpdfplayerhu_HU
dtk.purchaseTÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0018 Nyugat-magyarországi Egyetemhu_HU
dtk.size91 phu_HU
dtk.typebookhu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::005 Menedzsment::58 Növénytan. Botanika::582 Növényrendszertan::582.28 Gombák. Fungi. Valódi gombák. Eumycota, Eumycetes. Penészgombák. Mikológiahu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::63 Mezőgazdaság. Erdőgazdaság. Állattenyésztés. Vadászat. Halászat::637 Tej, hús és más állati termékekhu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::664 Élelmiszerek előállítása és tartósításahu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::60 Az alkalmazott tudományokra vonatkozó általános kérdések::606 A biotechnológia alkalmazásahu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés