dc.creator | Kasza Gyula | hu_HU |
dc.date | 2011 | hu_HU |
dc.date.accessioned | 2019-08-08T12:54:47Z | |
dc.date.available | 2019-08-08T12:54:47Z | |
dc.identifier.uri | http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/7434 | |
dc.description | Az élelmiszer előállításban és kereskedelemben előforduló kockázatok hatékony és a mindenkori jogi környezetnek megfelelő kezelése és kommunikációja. | hu_HU |
dc.format | text/xml | hu_HU |
dc.language | hu | hu_HU |
dc.publisher | Budapesti Corvinus Egyetem | hu_HU |
dc.rights | Budapesti Corvinus Egyetem | hu_HU |
dc.rights | Élelmiszertudományi Kar | hu_HU |
dc.subject | élelmiszerbiztonság | hu_HU |
dc.subject | kockázatkezelés | hu_HU |
dc.subject | kommunikáció | hu_HU |
dc.title | Élelmiszerbiztonsági kockázatkezelés és -kommunikáció | hu_HU |
dc.type | Text | hu_HU |
dtk.fir | agrár | hu_HU |
dtk.oecd | 02. Műszaki és technológiai tudományok::02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák::02.10.02. Élelmiszer és italfélék | hu_HU |
dtk.player | scormplayer | hu_HU |
dtk.purchase | TÁMOP-4.1.2-08/2/A/KMR-2009-0011 Budapesti Corvinus Egyetem | hu_HU |
dtk.type | elearning | hu_HU |
dtk.udc | ---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::664 Élelmiszerek előállítása és tartósítása | hu_HU |