Rövidített megjelenítés

dc.creatorBékássyné Dr. Molnár Erikahu_HU
dc.creatorDr. Friedrich Lászlóhu_HU
dc.creatorGalicz Istvánhu_HU
dc.creatorDr. Hitka Gézahu_HU
dc.creatorKőszegi Lászlónéhu_HU
dc.creatorNágl Péterhu_HU
dc.creatorPásztorné Dr. Huszár Klárahu_HU
dc.creatorStégerné Dr. Máté Mónikahu_HU
dc.creatorTörök Zitahu_HU
dc.date2015hu_HU
dc.date.accessioned2020-06-04T16:08:40Z
dc.date.available2020-06-04T16:08:40Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/12659
dc.descriptionMódszertani füzetsorozatunk hetedik darabját tartja kezében az olvasó, amely a a TÁMOP 4.1.2.B.2-13/1-2013-0012 számú „Szakmai tanárképzés országos módszertani- és képzésfejlesztése” című projekt keretében közgazdász- és mérnöktanár szakos hallgatók, valamint gyakorló tanárok számára. Füzetsorozatunk 8 darabból áll, egy általános módszertani, és 7 darab szakmódszertani füzetből.hu_HU
dc.formatapplication/pdfhu_HU
dc.languagehuhu_HU
dc.publisherBudapesti Corvinus Egyetemhu_HU
dc.rightsBudapesti Corvinus Egyetemhu_HU
dc.subjectkreatívhu_HU
dc.subjectproblémamegoldó tanuláshu_HU
dc.subjectgazdasági ismeretek korszerű módszerek segítségévelhu_HU
dc.subjectgennovációhu_HU
dc.titlelMódszertani füzet VII.hu_HU
dc.typeMódszertani füzetsorozathu_HU
dtk.firagrárhu_HU
dtk.firpedagógusképzéshu_HU
dtk.oecd05. Társadalomtudományok::05.03. Oktatástudományhu_HU
dtk.oecd04. Mezőgazdaság-tudományok::04.04. Mezőgazdasági biotechnológia::04.04.01. Mezőgazdasági- és élelmiszer-biotechnológiahu_HU
dtk.playerpdfplayerhu_HU
dtk.purchaseTÁMOP-4.1.2.B.2-13/1-2013-0012 Budapesti Corvinus Egyetemhu_HU
dtk.size154 p.hu_HU
dtk.subtitleSzemelvények az élelmiszeripari technológiák oktatásának szakmódszertanábóhu_HU
dtk.typebookhu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::003 Írásrendszerek és írások::37 Nevelés és oktatás. Képzés::37.01/.09 Az oktatás és nevelés elmélete, alapelvei, módszerei és szervezete – speciális alosztások::37.02 A didaktika (oktatáselmélet) és módszertan általános kérdéseihu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::664 Élelmiszerek előállítása és tartósításahu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::64 Háztartás. Háztartástan::641/642 Élelmiszerek. Ételek és elkészítésük. Étkezések::641 Élelmiszerek. Ételek és elkészítésükhu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés