Rövidített megjelenítés

dc.creatorCsanaky Katalinen_EN
dc.creatorReglődi Dóraen_EN
dc.creatorBánki E.en_EN
dc.creatorTarcai I.en_EN
dc.creatorMárk L.en_EN
dc.creatorHelyes Zs.en_EN
dc.creatorErtl T.en_EN
dc.creatorGyarmati J.en_EN
dc.creatorHorváth K.en_EN
dc.creatorSántik L.en_EN
dc.creatorTamás Andreaen_EN
dc.date2013-10-10en_EN
dc.date.accessioned2020-06-04T16:10:33Z
dc.date.available2020-06-04T16:10:33Z
dc.identifierDOI 10.1556/APhysiol.100.2013.1.2en_EN
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/12701
dc.descriptionThe study was created within the scope of the grant titled "Supporting Scientific Training of Talented Youth at the University of Pécs" (code: SROP-4.2.2/B-10/1-2010-0029).en_EN
dc.formatapplication/pdfen_EN
dc.languageenen_EN
dc.publisherPécsi Tudományegyetemen_EN
dc.rightsPécsi Tudományegyetemen_EN
dc.sourceActa Physiologica Hungarica, Volume 100(2013): (1), pp. 28–36en_EN
dc.subjectPACAP38en_EN
dc.subjectimmunoreactivityen_EN
dc.subjectchemistryen_EN
dc.subjectImmunreakcióen_EN
dc.subjectKémiaen_EN
dc.subjectAnyatejen_EN
dc.titleExamination of PACAP38-like immunoreactivity in different milk and infant formula samplesen_EN
dc.typeCikken_EN
dtk.firHealth Scienceen_EN
dtk.oecd03. Medical and health sciences::03.03. Health sciences::03.03.06. Nutrition, dieteticsen_EN
dtk.playerpdfplayeren_EN
dtk.purchaseTÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0029 Pécsi Tudományegyetemen_EN
dtk.size9 p.en_EN
dtk.typemagazinen_EN
dtk.udc---- MAIN TABLES::0 SCIENCE AND KNOWLEDGE. ORGANIZATION. COMPUTER SCIENCE. INFORMATION. DOCUMENTATION. LIBRARIANSHIP. INSTITUTIONS. PUBLICATIONS::006 Standardization of products, operations, weights, measures and time::061 Organizations and other types of cooperation::613 Hygiene generally. Personal health and hygiene::613.2 Dietetics. Nutrition principles applied to feeding and foodsen_EN


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés