Rövidített megjelenítés

dc.creatorDublecz Károlyen_EN
dc.date2011-10-04en_EN
dc.date.accessioned2020-06-04T16:28:59Z
dc.date.available2020-06-04T16:28:59Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/12969
dc.descriptionLecture notes for students of MSc courses of Nutrition and Feed Safety and Animal Breedingen_EN
dc.formatapplication/epub+zipen_EN
dc.formatapplication/pdfen_EN
dc.languageenen_EN
dc.publisherPannon Universityen_EN
dc.rightsPannon Universityen_EN
dc.rightsDublecz Károlyen_EN
dc.subjectdieten_EN
dc.subjecthuman foodsen_EN
dc.subjectrequirementsen_EN
dc.subjecthealthen_EN
dc.subjectdiseaseen_EN
dc.subjectanimal productsen_EN
dc.subjectvegetarianismen_EN
dc.subjecttápanyagszükségleten_EN
dc.subjecttápláltsági állapoten_EN
dc.subjecttáplálkozásen_EN
dc.subjectegészségen_EN
dc.subjectbetegségeken_EN
dc.subjectállati eredetű termékeken_EN
dc.subjectvegetarianizmusen_EN
dc.titleNutritional characteristics of animal productsen_EN
dc.typeTananyagen_EN
dtk.firAgricultural Scienceen_EN
dtk.oecd03. Medical and health sciences::03.03. Health sciences::03.03.06. Nutrition, dieteticsen_EN
dtk.purchaseTÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0059 Kaposvári Egyetemen_EN
dtk.size31 p.en_EN
dtk.typeelearningen_EN
dtk.udc---- MAIN TABLES::0 SCIENCE AND KNOWLEDGE. ORGANIZATION. COMPUTER SCIENCE. INFORMATION. DOCUMENTATION. LIBRARIANSHIP. INSTITUTIONS. PUBLICATIONS::006 Standardization of products, operations, weights, measures and time::061 Organizations and other types of cooperation::613 Hygiene generally. Personal health and hygiene::613.2 Dietetics. Nutrition principles applied to feeding and foodsen_EN


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés