Rövidített megjelenítés

dc.creatorCsapó Jánosen_EN
dc.creatorVarga-Visi Évaen_EN
dc.date2011-07-24en_EN
dc.date.accessioned2020-06-04T16:29:53Z
dc.date.available2020-06-04T16:29:53Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/12981
dc.descriptionLecture notes for students of MSc courses of Nutrition and Feed Safety and Animal Breedingen_EN
dc.formatapplication/epub+zipen_EN
dc.formatapplication/pdfen_EN
dc.languageenen_EN
dc.publisherKaposvar Universityen_EN
dc.rightsKaposvar Universityen_EN
dc.rightsCsapó Jánosen_EN
dc.rightsVarga-Visi Évaen_EN
dc.subjectfooden_EN
dc.subjectoilsen_EN
dc.subjectfatsen_EN
dc.subjectfood additivesen_EN
dc.subjecttoxic compoundsen_EN
dc.subjectbeveragesen_EN
dc.subjectélelmiszereken_EN
dc.subjectétkezési zsíradékoken_EN
dc.subjectolajoken_EN
dc.subjectélelmiszer-adalékoken_EN
dc.subjectmérgező összetevőken_EN
dc.subjectalkohol tartalmú termékeken_EN
dc.titleIntroduction to the Chemistry of Foods and Foragesen_EN
dc.typeTananyagen_EN
dtk.firAgricultural Scienceen_EN
dtk.oecd01. Natural sciences::01.04. Chemical sciencesen_EN
dtk.oecd04. Agricultural sciences::04.04. Agricultural biotechnology::04.04.01. Agricultural biotechnology and food biotechnologyen_EN
dtk.purchaseTÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0059 Kaposvári Egyetemen_EN
dtk.size60 p.en_EN
dtk.typeelearningen_EN
dtk.udc---- MAIN TABLES::0 SCIENCE AND KNOWLEDGE. ORGANIZATION. COMPUTER SCIENCE. INFORMATION. DOCUMENTATION. LIBRARIANSHIP. INSTITUTIONS. PUBLICATIONS::005 Management::54 Chemistry. Crystallography. Mineralogyen_EN
dtk.udc---- MAIN TABLES::0 SCIENCE AND KNOWLEDGE. ORGANIZATION. COMPUTER SCIENCE. INFORMATION. DOCUMENTATION. LIBRARIANSHIP. INSTITUTIONS. PUBLICATIONS::006 Standardization of products, operations, weights, measures and time::64 Home economics. Domestic science. Housekeeping::641/642 Food. Cooking. Dishes. Meals::641 Food. Cooking. Dishesen_EN


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés