Rövidített megjelenítés

dc.creatorSzabó P., Balázs
dc.creatorZakupszki, Zita Boglárka
dc.date2018
dc.date.accessioned2020-10-14T11:42:14Z
dc.date.available2020-10-14T11:42:14Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/13152
dc.descriptionBakery products are one of the most important food sources of the population [1]. Their protein, carbohydrate and vitamin content make their consumption an energy supplement in everyday life. In addition, these products contain incomplete proteins as well as minor amounts of fats, minerals, and vitamin B. The consumed foods help to maintain health, provide good physical and mental strength.hu_HU
dc.formatpdfhu_HU
dc.languageenhu_HU
dc.publisherSzegedi Tudományegyetemhu_HU
dc.rightsDr. Szabó P., Balázshu_HU
dc.rightsZakupszki Zita Boglárkahu_HU
dc.sourceISBN 978-963-306-627-0hu_HU
dc.subjectélelmiszeripari technológiahu_HU
dc.titleBaking technologyhu_HU
dc.typeBookhu_HU
dtk.firmuszakihu_HU
dtk.oecdSzakterület::02. Műszaki és technológiai tudományok::02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák::02.10.02. Élelmiszer és italfélék::02.10.02.01. Élelmiszertudományhu_HU
dtk.purchaseBeszerzési források::Szegedi Tudományegyetem EFOP-3.4.3-16-2016-00014hu_HU
dtk.typekonyvhu_HU
dtk.udcUDC FŐTÁBLÁZAT::6 ALKALMAZOTT TUDOMÁNYOK. ORVOSTUDOMÁNY. MŰSZAKI TUDOMÁNYOK::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::664 Élelmiszerek előállítása és tartósításahu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés