dc.creator | Szabó P., Balázs | |
dc.creator | Zakupszki, Zita Boglárka | |
dc.date | 2018 | |
dc.date.accessioned | 2020-10-14T11:42:14Z | |
dc.date.available | 2020-10-14T11:42:14Z | |
dc.identifier.uri | http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/13152 | |
dc.description | Bakery products are one of the most important food sources of the population [1].
Their protein, carbohydrate and vitamin content make their consumption an energy
supplement in everyday life. In addition, these products contain incomplete proteins
as well as minor amounts of fats, minerals, and vitamin B. The consumed foods help
to maintain health, provide good physical and mental strength. | hu_HU |
dc.format | pdf | hu_HU |
dc.language | en | hu_HU |
dc.publisher | Szegedi Tudományegyetem | hu_HU |
dc.rights | Dr. Szabó P., Balázs | hu_HU |
dc.rights | Zakupszki Zita Boglárka | hu_HU |
dc.source | ISBN 978-963-306-627-0 | hu_HU |
dc.subject | élelmiszeripari technológia | hu_HU |
dc.title | Baking technology | hu_HU |
dc.type | Book | hu_HU |
dtk.fir | muszaki | hu_HU |
dtk.oecd | Szakterület::02. Műszaki és technológiai tudományok::02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák::02.10.02. Élelmiszer és italfélék::02.10.02.01. Élelmiszertudomány | hu_HU |
dtk.purchase | Beszerzési források::Szegedi Tudományegyetem EFOP-3.4.3-16-2016-00014 | hu_HU |
dtk.type | konyv | hu_HU |
dtk.udc | UDC FŐTÁBLÁZAT::6 ALKALMAZOTT TUDOMÁNYOK. ORVOSTUDOMÁNY. MŰSZAKI TUDOMÁNYOK::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::664 Élelmiszerek előállítása és tartósítása | hu_HU |