Rövidített megjelenítés

dc.creatorBoross, Nikoletta
dc.creatorVidács, Anita
dc.date2018
dc.date.accessioned2020-10-29T12:53:58Z
dc.date.available2020-10-29T12:53:58Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/13249
dc.descriptionA jegyzet célja, hogy a mikrobiológia gyakorlatokra való felkészülést elősegítse, a kísérlet menetének leírása segítséget nyújtson a végrehajtáshoz. A gyakorlatos jegyzet egyben jegyzőkönyvként is szolgál, kísérletek kiértékelése rögzíthető benne. A jegyzet elején a laboratóriumi munkavédelmi rendszabályok, az általános anyag- és eszközismeret ismertetése történik meg. Az egyes gyakorlatokat az elméleti tudnivalók összefoglalásával kezdjük, majd a kísérlet anyag- és eszközigényét adjuk meg.hu_HU
dc.formatpdfhu_HU
dc.languagehuhu_HU
dc.publisherSzegedi Tudományegyetem Mérnöki Karhu_HU
dc.rightsVidács, Anitahu_HU
dc.rightsBoross, Nikolettahu_HU
dc.subjectélelmiszermikrobiológiahu_HU
dc.subjecthigiénia vizsgálathu_HU
dc.subjectvizsgálathu_HU
dc.subjectvízhu_HU
dc.subjectlevegőhu_HU
dc.titleÉlelmiszermikrobiológiahu_HU
dc.typeBookhu_HU
dtk.firmuszakihu_HU
dtk.oecdSzakterület::01. Természettudományok::01.06. Biológiai tudományok::01.06.05. Mikológiahu_HU
dtk.purchaseBeszerzési források::Szegedi Tudományegyetem EFOP 3.5.1-16-2017-00004hu_HU
dtk.subtitlegyakorlatok okleveles élelmiszermérnök és okleveles élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnökök részérehu_HU
dtk.typekonyvhu_HU
dtk.udcUDC FŐTÁBLÁZAT::6 ALKALMAZOTT TUDOMÁNYOK. ORVOSTUDOMÁNY. MŰSZAKI TUDOMÁNYOK::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::664 Élelmiszerek előállítása és tartósításahu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés