Rövidített megjelenítés

dc.creatorSzabó P., Balázs
dc.creatorZsarnóczay, Gabriella
dc.date2018
dc.date.accessioned2020-10-29T13:37:43Z
dc.date.available2020-10-29T13:37:43Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/13253
dc.formatpdfhu_HU
dc.languagehuhu_HU
dc.publisherSzegedi Tudományegyetem Mérnöki Karhu_HU
dc.rightsDr. Szabó P. Balázshu_HU
dc.rightsDr. Zsarnóczay Gabriellahu_HU
dc.subjectélelmiszertechnológiahu_HU
dc.titleVálogatott iparági szaktechnológiákhu_HU
dc.typeBookhu_HU
dtk.firmuszakihu_HU
dtk.oecdSzakterület::02. Műszaki és technológiai tudományok::02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák::02.10.02. Élelmiszer és italfélék::02.10.02.01. Élelmiszertudományhu_HU
dtk.purchaseBeszerzési források::Szegedi Tudományegyetem EFOP 3.5.1-16-2017-00004hu_HU
dtk.typekonyvhu_HU
dtk.udcUDC FŐTÁBLÁZAT::6 ALKALMAZOTT TUDOMÁNYOK. ORVOSTUDOMÁNY. MŰSZAKI TUDOMÁNYOKhu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés