Rövidített megjelenítés

dc.creatorRemenyik, Judit Dr.
dc.creatorRakonczás, Nándor Dr.
dc.date2021
dc.date.accessioned2022-05-09T07:52:27Z
dc.date.available2022-05-09T07:52:27Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/13811
dc.formatpdfhu_HU
dc.languageenhu_HU
dc.publisherDebreceni Egyetemhu_HU
dc.rightsDebreceni Egyetemhu_HU
dc.rightsRemenyik, Judit Dr.hu_HU
dc.rightsRakonczás, Nándor Dr.hu_HU
dc.titlePractical exercises for the course of Technologies of wine and fruit juice makinghu_HU
dc.typeLearning Objecthu_HU
dtk.firagrarhu_HU
dtk.purchaseDebreceni Egyetem EFOP-3.4.3-16-2016-00021hu_HU
dtk.typeetananyaghu_HU
dtk.udcUDC FŐTÁBLÁZAT::6 ALKALMAZOTT TUDOMÁNYOK. ORVOSTUDOMÁNY. MŰSZAKI TUDOMÁNYOK::63 Mezőgazdaság. Erdőgazdaság. Állattenyésztés. Vadászat. Halászathu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés