Rövidített megjelenítés

dc.contributorFigler, Mária Prof. Dr.
dc.creatorGubicskóné Kisbenedek, Andrea Dr.
dc.creatorBreitenbach, Zita
dc.date2021
dc.date.accessioned2022-06-14T07:12:09Z
dc.date.available2022-06-14T07:12:09Z
dc.identifier.isbn978-963-226-835-4
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/14506
dc.description.abstractAz élelmezési üzemek gazdálkodási és elszámolási rendjének átfogó leírása, beleértve a humánerő gazdálkodás ismereteket, a minőség irányítás fontosabb kérdésit. A család, mint gazdálkodási alap alapvető lehetőségei és alapjainak leírását. A vállalkozás fenntartásának és indításának ismereteit írja le a könyv. Bevezetés a háztartásökonómia alapjaiba. A háztartás működésének megismertetése a gazdasági, jogi, környezeti tényezőkön keresztül.hu_HU
dc.formatpdfhu_HU
dc.publisherMedicina Könyvkiadó Zrt.hu_HU
dc.rightsPécsi Tudományegyetemhu_HU
dc.rightsGubicskóné Kisbenedek, Andrea Dr.hu_HU
dc.rightsBreitenbach, Zitahu_HU
dc.subjectügyviteli ismeretek, üzemszervezés, vállalkozás, család, háztartásökonómia, háztartás, háztartásvezetés, környezet, gazdaság, jogi ügyletek, munkamegosztáshu_HU
dc.titleÉlelmezésirányítási Ismeretekhu_HU
dc.typeLearning Objecthu_HU
dtk.firorvosesegeszsegtudomanyhu_HU
dtk.purchaseBeszerzési források::Pécsi Tudományegyetem EFOP-3.4.3-16-2016-00005hu_HU
dtk.typeetananyaghu_HU
dtk.udcUDC FŐTÁBLÁZAT::6 ALKALMAZOTT TUDOMÁNYOK. ORVOSTUDOMÁNY. MŰSZAKI TUDOMÁNYOKhu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés