Rövidített megjelenítés

dc.contributorSt. Andrea Szőlőbirtok és Pincészethu_HU
dc.creatorMurányi Zoltánhu_HU
dc.creatorOldal Vincehu_HU
dc.date2012-08-31hu_HU
dc.date.accessioned2019-08-07T14:51:02Z
dc.date.available2019-08-07T14:51:02Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/2926
dc.descriptionA tananyag célja, hogy megfelelő ismereteket biztosítson a kémiai analitika borászati felhasználhatóságáról éa bizonyítsa, hogy az organoleptikus vizsgálatok mellett nagy szerepe van az objektív, mérhető paraméterek ismeretének a borkészítésben és a minőség befolyásolásában. Cél, hogy megismerje a hallgató, hogy a tudományág eredményeinek felhasználása segíti az eredetvédelem feladatainak, illetve a borhamisítások kiszűrésének megvalósítását.hu_HU
dc.formatapplication/pdfhu_HU
dc.languagehuhu_HU
dc.publisherEszterházy Károly Főiskolahu_HU
dc.rightsMurányi Zoltánhu_HU
dc.rightsOldal Vincehu_HU
dc.rightsEszterházy Károly Főiskolahu_HU
dc.rightsSt. Andrea Szőlőbirtok és Pincészethu_HU
dc.sourceeredeti információforráshu_HU
dc.subjectanalitikai kémiahu_HU
dc.subjectanalitikai módszerekhu_HU
dc.subjectborászathu_HU
dc.subjectborok szerves komponenseihu_HU
dc.subjectkromatográfiás módszerekhu_HU
dc.subjectszínjellemzőkhu_HU
dc.subjectfluoridtartalomhu_HU
dc.titleBorászati analitikahu_HU
dc.typeEgyetemi tananyaghu_HU
dtk.firtermészettudományhu_HU
dtk.firagrárhu_HU
dtk.oecd01. Természettudományok::01.04. Kémiai tudományok::01.04.05. Analitikai kémiahu_HU
dtk.purchaseTÁMOP-4.1.2/A/2-10/1-2010-0009 Eszterházy Károly Főiskolahu_HU
dtk.size116 p.hu_HU
dtk.typeelearninghu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::005 Menedzsment::54 Kémia. Kristálytan. Ásványtan::543 Analitikai kémiahu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::663 Mikrobiológiai iparok. Erjedési iparok. Italipar. Élvezeti cikkek ipara. Szeszipar::663.2 Bor. Borkészítés. Borászathu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés