Rövidített megjelenítés

dc.contributorSt. Andrea Szőlőbirtok és Pincészethu_HU
dc.creatorCsoma Zsigmondhu_HU
dc.date2012-08-31hu_HU
dc.date.accessioned2019-08-07T14:51:53Z
dc.date.available2019-08-07T14:51:53Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/2942
dc.descriptionA tananyag célja, hogy a hallgatók betekintést nyerhessenek a szőlő- és bortermesztés, borágazat évszázados történetébe a Kárpát-medence és peremterületei, valamint Magyarország területén. A lecke elsajátítása során a hallgató megismer azokat a technológiákat, és hatásokat, melyek a hazai szőlő- és bortermelést jelentősen befolyásolták és meghatározták. Ez a lecke nem csak művelési ág történetét jelenti, hanem az életet, a megmaradást, egy nép illetve népcsoportok történetét is.hu_HU
dc.formatapplication/pdfhu_HU
dc.languagehuhu_HU
dc.publisherEszterházy Károly Főiskolahu_HU
dc.rightsCsoma Zsigmondhu_HU
dc.rightsEszterházy Károly Főiskolahu_HU
dc.rightsSt. Andrea Szőlőbirtok és Pincészethu_HU
dc.sourceeredeti információforráshu_HU
dc.subjectmagyarországi borkultúrahu_HU
dc.subjectszőlőtermeléshu_HU
dc.subjectbormárkákhu_HU
dc.subjectbortörténelemhu_HU
dc.titleA szőlő és a bortermelés történetehu_HU
dc.typeEgyetemi tananyaghu_HU
dtk.firagrárhu_HU
dtk.oecd04. Mezőgazdaság-tudományok::04.01. Mezőgazdaság, erdészet, halászat::04.01.07. Növénytermesztés és növényvédelemhu_HU
dtk.purchaseTÁMOP-4.1.2/A/2-10/1-2010-0009 Eszterházy Károly Főiskolahu_HU
dtk.size164 p.hu_HU
dtk.typeelearninghu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::663 Mikrobiológiai iparok. Erjedési iparok. Italipar. Élvezeti cikkek ipara. Szeszipar::663.2 Bor. Borkészítés. Borászathu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés