Rövidített megjelenítés

dc.creatorBálint Jánoshu_HU
dc.date2011-11-03hu_HU
dc.date.accessioned2019-08-07T14:52:23Z
dc.date.available2019-08-07T14:52:23Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/2952
dc.descriptionAz emberi táplálkozás gyorsabban változik, mint legtöbben gondolnánk. A 3 részes (3x30 perces) prezentációban feltárjuk a változás okait, üzleti alapjait és agrárgazdasági-vidékfejlesztési alkalmazási lehetőségeit. Az 2. rész kulcsszavakban: mesék, hiedelmek, közhelyek, félelem, érzelem, üzlet. E-learning előadás (videó-prezentáció) 30 percben. http://www.videkfejlesztes.net/oktatas/menedzsment-es-marketing-tanszek/taplalkozas-elelmiszerbiztonsag-uzlet.htmlhu_HU
dc.formatapplication/ziphu_HU
dc.languagehuhu_HU
dc.publisherBudapesti Corvinus Egyetemhu_HU
dc.rightsBálint Jánoshu_HU
dc.rightsBudapesti Corvinus Egyetemhu_HU
dc.subjecttáplálkozáshu_HU
dc.subjectélelmiszerbiztonsághu_HU
dc.subjectélelmiszerhu_HU
dc.titleTáplálkozás és élelmiszerbiztonság 2.hu_HU
dc.typeEgyetemi tananyaghu_HU
dtk.firagrárhu_HU
dtk.oecd03. Orvos- és egészségtudomány::03.03. Egészségtudományok::03.03.06. Táplálkozás, dietetikahu_HU
dtk.purchaseTÁMOP-4.1.2/A/2-10/1-2010-0003 Budapesti Corvinus Egyetemhu_HU
dtk.size156.94 MBhu_HU
dtk.typeelearninghu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::061 Szervezetek, testületek és más együttműködési formák::613 Általános és személyi higiéné::613.2 Táplálkozáshigiéné (dietetika)hu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés