Rövidített megjelenítés

dc.contributorSt. Andrea Szőlőbirtok és Pincészethu_HU
dc.creatorVarga Istvánhu_HU
dc.date2012-08-31hu_HU
dc.date.accessioned2019-08-07T15:04:21Z
dc.date.available2019-08-07T15:04:21Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/3116
dc.descriptionA tananyag célja, hogy a hallgatók megismerjék a szőlőtermesztés és a borászat biológia főbb, a témát érintő részeit, mint például: borászati biológia, fajtaismeret, szőlő morfológia és életszakaszai, növényvédelem, szaporítóanyag-előállítás, talajművelés, metszés.hu_HU
dc.formatapplication/pdfhu_HU
dc.languagehuhu_HU
dc.publisherEszterházy Károly Főiskolahu_HU
dc.rightsVarga Istvánhu_HU
dc.rightsEszterházy Károly Főiskolahu_HU
dc.rightsSt. Andrea Szőlőbirtok és Pincészethu_HU
dc.sourceeredeti információforráshu_HU
dc.subjectszőlészeti biológiahu_HU
dc.subjectborászati biológiahu_HU
dc.subjectfajtaismerethu_HU
dc.subjectszőlő morfológiahu_HU
dc.subjectéletszakaszi növényvédelemhu_HU
dc.subjectszaporítóanyag-előállításhu_HU
dc.subjecttalajműveléshu_HU
dc.subjectmetszéshu_HU
dc.titleSzőlészeti-borászati biológiahu_HU
dc.typeEgyetemi tananyaghu_HU
dtk.firtermészettudományhu_HU
dtk.oecd01. Természettudományok::01.06. Biológiai tudományok::01.06.18. Egyéb biológiai témákhu_HU
dtk.purchaseTÁMOP-4.1.2/A/2-10/1-2010-0009 Eszterházy Károly Főiskolahu_HU
dtk.size106 p.hu_HU
dtk.typeelearninghu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::663 Mikrobiológiai iparok. Erjedési iparok. Italipar. Élvezeti cikkek ipara. Szesziparhu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::663 Mikrobiológiai iparok. Erjedési iparok. Italipar. Élvezeti cikkek ipara. Szeszipar::663.2 Bor. Borkészítés. Borászathu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés