dc.contributor | St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet | hu_HU |
dc.creator | Varga István | hu_HU |
dc.date | 2012-08-31 | hu_HU |
dc.date.accessioned | 2019-08-07T15:04:21Z | |
dc.date.available | 2019-08-07T15:04:21Z | |
dc.identifier.uri | http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/3116 | |
dc.description | A tananyag célja, hogy a hallgatók megismerjék a szőlőtermesztés és a borászat biológia főbb, a témát érintő részeit, mint például: borászati biológia, fajtaismeret,
szőlő morfológia és életszakaszai, növényvédelem, szaporítóanyag-előállítás, talajművelés, metszés. | hu_HU |
dc.format | application/pdf | hu_HU |
dc.language | hu | hu_HU |
dc.publisher | Eszterházy Károly Főiskola | hu_HU |
dc.rights | Varga István | hu_HU |
dc.rights | Eszterházy Károly Főiskola | hu_HU |
dc.rights | St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet | hu_HU |
dc.source | eredeti információforrás | hu_HU |
dc.subject | szőlészeti biológia | hu_HU |
dc.subject | borászati biológia | hu_HU |
dc.subject | fajtaismeret | hu_HU |
dc.subject | szőlő morfológia | hu_HU |
dc.subject | életszakaszi növényvédelem | hu_HU |
dc.subject | szaporítóanyag-előállítás | hu_HU |
dc.subject | talajművelés | hu_HU |
dc.subject | metszés | hu_HU |
dc.title | Szőlészeti-borászati biológia | hu_HU |
dc.type | Egyetemi tananyag | hu_HU |
dtk.fir | természettudomány | hu_HU |
dtk.oecd | 01. Természettudományok::01.06. Biológiai tudományok::01.06.18. Egyéb biológiai témák | hu_HU |
dtk.purchase | TÁMOP-4.1.2/A/2-10/1-2010-0009 Eszterházy Károly Főiskola | hu_HU |
dtk.size | 106 p. | hu_HU |
dtk.type | elearning | hu_HU |
dtk.udc | ---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::663 Mikrobiológiai iparok. Erjedési iparok. Italipar. Élvezeti cikkek ipara. Szeszipar | hu_HU |
dtk.udc | ---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::663 Mikrobiológiai iparok. Erjedési iparok. Italipar. Élvezeti cikkek ipara. Szeszipar::663.2 Bor. Borkészítés. Borászat | hu_HU |