Rövidített megjelenítés

dc.contributorSt. Andrea Szőlőbirtok és Pincészethu_HU
dc.creatorPók Tamáshu_HU
dc.creatorB. Tóth Szabolcshu_HU
dc.date2012-08-31hu_HU
dc.date.accessioned2019-08-07T15:12:21Z
dc.date.available2019-08-07T15:12:21Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/3245
dc.descriptionA tananyagban megvizsgálják a birtokalapítás gyakorlati aspektusait, egy borászati üzem létesítésének feltételeit, majd áttekintik az üzem tervezésének és méretezésének szempontjait, a megvalósítás építészeti és borászati összehangolását.Végül szó esik a különféle bortermelési célokról, a szőlőfeldolgozásról, a kész végtermékről.hu_HU
dc.formatapplication/pdfhu_HU
dc.languagehuhu_HU
dc.publisherEszterházy Károly Főiskolahu_HU
dc.rightsPók Tamáshu_HU
dc.rightsB. Tóth Szabolcshu_HU
dc.rightsEszterházy Károly Főiskolahu_HU
dc.rightsSt. Andrea Szőlőbirtok és Pincészethu_HU
dc.sourceeredeti információforráshu_HU
dc.subjectborászathu_HU
dc.subjectszőlőéréshu_HU
dc.subjectszőlőfeldolgozáshu_HU
dc.subjecterjesztéshu_HU
dc.subjectpalackozáshu_HU
dc.subjectborkülönlegességekhu_HU
dc.subjectmusthu_HU
dc.titleBorászathu_HU
dc.typeEgyetemi tananyaghu_HU
dtk.firagrárhu_HU
dtk.oecd04. Mezőgazdaság-tudományok::04.01. Mezőgazdaság, erdészet, halászat::04.01.07. Növénytermesztés és növényvédelemhu_HU
dtk.purchaseTÁMOP-4.1.2/A/2-10/1-2010-0009 Eszterházy Károly Főiskolahu_HU
dtk.size88 p.hu_HU
dtk.typeelearninghu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::663 Mikrobiológiai iparok. Erjedési iparok. Italipar. Élvezeti cikkek ipara. Szeszipar::663.2 Bor. Borkészítés. Borászathu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés