dc.contributor | St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet | hu_HU |
dc.creator | Pók Tamás | hu_HU |
dc.creator | B. Tóth Szabolcs | hu_HU |
dc.date | 2012-08-31 | hu_HU |
dc.date.accessioned | 2019-08-07T15:12:21Z | |
dc.date.available | 2019-08-07T15:12:21Z | |
dc.identifier.uri | http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/3245 | |
dc.description | A tananyagban megvizsgálják a birtokalapítás gyakorlati aspektusait, egy borászati üzem létesítésének feltételeit, majd áttekintik az üzem tervezésének és méretezésének szempontjait, a megvalósítás építészeti és borászati összehangolását.Végül szó esik a különféle bortermelési célokról, a szőlőfeldolgozásról, a kész végtermékről. | hu_HU |
dc.format | application/pdf | hu_HU |
dc.language | hu | hu_HU |
dc.publisher | Eszterházy Károly Főiskola | hu_HU |
dc.rights | Pók Tamás | hu_HU |
dc.rights | B. Tóth Szabolcs | hu_HU |
dc.rights | Eszterházy Károly Főiskola | hu_HU |
dc.rights | St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet | hu_HU |
dc.source | eredeti információforrás | hu_HU |
dc.subject | borászat | hu_HU |
dc.subject | szőlőérés | hu_HU |
dc.subject | szőlőfeldolgozás | hu_HU |
dc.subject | erjesztés | hu_HU |
dc.subject | palackozás | hu_HU |
dc.subject | borkülönlegességek | hu_HU |
dc.subject | must | hu_HU |
dc.title | Borászat | hu_HU |
dc.type | Egyetemi tananyag | hu_HU |
dtk.fir | agrár | hu_HU |
dtk.oecd | 04. Mezőgazdaság-tudományok::04.01. Mezőgazdaság, erdészet, halászat::04.01.07. Növénytermesztés és növényvédelem | hu_HU |
dtk.purchase | TÁMOP-4.1.2/A/2-10/1-2010-0009 Eszterházy Károly Főiskola | hu_HU |
dtk.size | 88 p. | hu_HU |
dtk.type | elearning | hu_HU |
dtk.udc | ---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::663 Mikrobiológiai iparok. Erjedési iparok. Italipar. Élvezeti cikkek ipara. Szeszipar::663.2 Bor. Borkészítés. Borászat | hu_HU |