Rövidített megjelenítés

dc.contributorSt. Andrea Szőlőbirtok és Pincészethu_HU
dc.creatorDula Bencehu_HU
dc.creatorMészáros Gabriellahu_HU
dc.creatorRohály Gáborhu_HU
dc.date2012-08-31hu_HU
dc.date.accessioned2019-08-07T15:13:12Z
dc.date.available2019-08-07T15:13:12Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/3260
dc.descriptionA tananyag célja, hogy a hallgatók megismerjék a borminősítés jellemzőit, a bor ételek mellett betöltött szerepét, valamint a hazai és a francia borkészítés terén megmutatkozó egyediségeket.hu_HU
dc.formatapplication/pdfhu_HU
dc.languagehuhu_HU
dc.publisherEszterházy Károly Főiskolahu_HU
dc.rightsDula Bencehu_HU
dc.rightsMészáros Gabriellahu_HU
dc.rightsRohály Gáborhu_HU
dc.rightsEszterházy Károly Főiskolahu_HU
dc.rightsSt. Andrea Szőlőbirtok és Pincészethu_HU
dc.sourceeredeti információforráshu_HU
dc.subjectborminősítéshu_HU
dc.subjectborgasztronómiahu_HU
dc.subjectborhungarikumhu_HU
dc.subjectborgallikumokhu_HU
dc.subjectEU borjogahu_HU
dc.subjectborok minőség-szabályozásahu_HU
dc.subjectborértékeléshu_HU
dc.subjectmagyar borhu_HU
dc.titleBorminősítés, borgasztronómia, borhungarikumok és -gallikumokhu_HU
dc.typeEgyetemi tananyaghu_HU
dtk.firagrárhu_HU
dtk.oecd04. Mezőgazdaság-tudományok::04.01. Mezőgazdaság, erdészet, halászat::04.01.07. Növénytermesztés és növényvédelemhu_HU
dtk.purchaseTÁMOP-4.1.2/A/2-10/1-2010-0009 Eszterházy Károly Főiskolahu_HU
dtk.size88 p.hu_HU
dtk.typeelearninghu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::663 Mikrobiológiai iparok. Erjedési iparok. Italipar. Élvezeti cikkek ipara. Szeszipar::663.2 Bor. Borkészítés. Borászathu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail
Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés