Rövidített megjelenítés

dc.contributorSt. Andrea Szőlőbirtok és Pincészethu_HU
dc.creatorMurányiné Zagyvai Mártahu_HU
dc.date2012-08-31hu_HU
dc.date.accessioned2019-08-07T15:20:57Z
dc.date.available2019-08-07T15:20:57Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/3392
dc.descriptionA szakmai idegen nyelv (német) tananyag azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtson azon hallgatóknak és nyelvtanár kollégáknak, akik a borászati szaknyelvet és az ehhez kapcsolódó határterületek szaknyelvét kontrasztív lexikai/terminológiai, grammatikai és (inter)kulturális szempontból kívánják megismerni, ill. megismertetni.hu_HU
dc.formatapplication/pdfhu_HU
dc.languagehuhu_HU
dc.publisherEszterházy Károly Főiskolahu_HU
dc.rightsMurányiné Zagyvai Mártahu_HU
dc.rightsEszterházy Károly Főiskolahu_HU
dc.rightsSt. Andrea Szőlőbirtok és Pincészethu_HU
dc.sourceeredeti információforráshu_HU
dc.subjectbor érlelésehu_HU
dc.subjectbor összetételehu_HU
dc.subjectborkóstoláshu_HU
dc.subjectborkultúrahu_HU
dc.subjectbor és gasztrnonómiahu_HU
dc.subjectborkereskedelemhu_HU
dc.titleSzakmai idegen nyelv - némethu_HU
dc.typeFőiskolai tananyaghu_HU
dtk.firagrárhu_HU
dtk.oecd04. Mezőgazdaság-tudományok::04.01. Mezőgazdaság, erdészet, halászat::04.01.07. Növénytermesztés és növényvédelemhu_HU
dtk.purchaseTÁMOP-4.1.2/A/2-10/1-2010-0009 Eszterházy Károly Főiskolahu_HU
dtk.size184 p.hu_HU
dtk.typeelearninghu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::663 Mikrobiológiai iparok. Erjedési iparok. Italipar. Élvezeti cikkek ipara. Szeszipar::663.2 Bor. Borkészítés. Borászathu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés