Rövidített megjelenítés

dc.creatorS. Beszédesen_EN
dc.creatorL. Ludányien_EN
dc.creatorM. Ábelen_EN
dc.creatorC. Hodúren_EN
dc.creatorG. Szabóen_EN
dc.date2012en_EN
dc.date.accessioned2019-08-08T11:07:58Z
dc.date.available2019-08-08T11:07:58Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/4709
dc.descriptionJelen kutatási eredmények megjelenését „Az SZTE Kutatóegyetemi Kiválósági Központ tudásbázisának kiszélesítése és hosszú távú szakmai fenntarthatóságának megalapozása a kiváló tudományos utánpótlás biztosításával” című, TÁMOP–4.2.2/B–10/1–2010–0012 azonosítószámú projekt támogatja. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.en_EN
dc.formatapplication/pdfen_EN
dc.languageenen_EN
dc.publisherUniversity of Szegeden_EN
dc.rightsUniversity of Szegeden_EN
dc.rightsauthorsen_EN
dc.subjectengineeringen_EN
dc.subjectwastewateren_EN
dc.titleMICROWAVE ENHANCED BIODEGRADABILITY OF FOOD PROCESSING WASTEWATER SLUDGEen_EN
dc.typeleiraten_EN
dtk.firEngineering Scienceen_EN
dtk.oecd02. Engineering and technology::02.10. Other engineering and technologies::02.10.02. Food and beveragesen_EN
dtk.oecd04. Agricultural sciences::04.04. Agricultural biotechnology::04.04.01. Agricultural biotechnology and food biotechnologyen_EN
dtk.playerpdfplayeren_EN
dtk.purchaseTÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012 Szegedi Tudományegyetemen_EN
dtk.size8 pen_EN
dtk.typemagazinen_EN
dtk.udc---- MAIN TABLES::0 SCIENCE AND KNOWLEDGE. ORGANIZATION. COMPUTER SCIENCE. INFORMATION. DOCUMENTATION. LIBRARIANSHIP. INSTITUTIONS. PUBLICATIONS::006 Standardization of products, operations, weights, measures and time::64 Home economics. Domestic science. Housekeeping::641/642 Food. Cooking. Dishes. Mealsen_EN


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés