Rövidített megjelenítés

dc.creatorLondon Andráshu_HU
dc.date2013hu_HU
dc.date.accessioned2019-08-08T11:12:29Z
dc.date.available2019-08-08T11:12:29Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/4824
dc.descriptionJelen kutatási eredmények megjelenését „Az SZTE Kutatóegyetemi Kiválósági Központ tudásbázisának kiszélesítése és hosszú távú szakmai fenntarthatóságának megalapozása a kiváló tudományos utánpótlás biztosításával” című, TÁMOP–4.2.2/B–10/1–2010–0012 azonosítószámú projekt támogatja. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.hu_HU
dc.formatapplication/pdfhu_HU
dc.languagehuhu_HU
dc.publisherSzegedi Tudományegyetemhu_HU
dc.rightsSzegedi Tudományegyetemhu_HU
dc.rightsszerzőhu_HU
dc.subjectBorászathu_HU
dc.titleA borkóstolás matematikájahu_HU
dc.typeElőadáshu_HU
dtk.firtermészettudományhu_HU
dtk.oecd04. Mezőgazdaság-tudományok::04.05. Egyéb mezőgazdaság-tudományokhu_HU
dtk.purchaseTÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012 Szegedi Tudományegyetemhu_HU
dtk.size26 p.hu_HU
dtk.subtitleavagy hogyan mérjük a borok értékelőinek szakértelmét és ezáltal a borok minőségét?hu_HU
dtk.typebookhu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::663 Mikrobiológiai iparok. Erjedési iparok. Italipar. Élvezeti cikkek ipara. Szeszipar::663.2 Bor. Borkészítés. Borászathu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés