Rövidített megjelenítés

dc.creatorNagy Sándorhu_HU
dc.date2012hu_HU
dc.date.accessioned2019-08-08T11:13:34Z
dc.date.available2019-08-08T11:13:34Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/4852
dc.descriptionJelen kutatási eredmények megjelenését „Az SZTE Kutatóegyetemi Kiválósági Központ tudásbázisának kiszélesítése és hosszú távú szakmai fenntarthatóságának megalapozása a kiváló tudományos utánpótlás biztosításával” című, TÁMOP–4.2.2/B–10/1–2010–0012 azonosítószámú projekt támogatja. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.hu_HU
dc.formatapplication/vnd.ms-powerpointhu_HU
dc.languagehuhu_HU
dc.publisherSzegedi Tudományegyetemhu_HU
dc.rightsSzegedi Tudományegyetemhu_HU
dc.rightsszerzőhu_HU
dc.subjectÉlelmiszerhu_HU
dc.titleKözepes és magas kakóanyag tartalmú csokoládétermékek antioxidáns tartalmának vizsgálatahu_HU
dc.typeelőadáshu_HU
dtk.firagrárhu_HU
dtk.oecd02. Műszaki és technológiai tudományok::02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák::02.10.02. Élelmiszer és italfélékhu_HU
dtk.purchaseTÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012 Szegedi Tudományegyetemhu_HU
dtk.size17 p.hu_HU
dtk.typebookhu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::64 Háztartás. Háztartástan::641/642 Élelmiszerek. Ételek és elkészítésük. Étkezésekhu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés