Rövidített megjelenítés

dc.creatorKovács Zitaen_EN
dc.creatorSimon-Sarkadi Liviaen_EN
dc.creatorVashegyi Ildikóen_EN
dc.creatorKocsy Gáboren_EN
dc.date2012en_EN
dc.date.accessioned2019-08-08T11:44:03Z
dc.date.available2019-08-08T11:44:03Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/5634
dc.descriptionA tanulmány a TÁMOP 4.2.2.-B-10/1-2010-0025 Tudományos képzés műhelyeinek támogatása a Pannon Egyetemen pályázat keretében készült.en_EN
dc.formatapplication/pdfen_EN
dc.languageenen_EN
dc.publisherMTA Agrártudományi Kutatóközponten_EN
dc.rightsKovács Zitaen_EN
dc.rightsSimon-Sarkadi Liviaen_EN
dc.rightsVashegyi Ildikóen_EN
dc.rightsKocsy Gáboren_EN
dc.rightsMTA Agrártudományi Kutatóközponten_EN
dc.sourcehttp://www.hindawi.com/journals/tswj/2012/216521en_EN
dc.subjectozmotikus stresszen_EN
dc.subject5A kromoszómaen_EN
dc.subjectaminosaven_EN
dc.subjectbúzaen_EN
dc.subjectpolietilén-glikolen_EN
dc.subjectpolyethylene glycolen_EN
dc.subjectchromosomeen_EN
dc.subjecteffecten_EN
dc.subjectchromosome 5Aen_EN
dc.subjectfree amino aciden_EN
dc.subjectaccumulation induceden_EN
dc.subjectwheaten_EN
dc.subjectosmotic stressen_EN
dc.subjectPEGen_EN
dc.titleEffect of chromosome 5A on the free amino acid accumulation induced in wheat by short- and long-term osmotic stressen_EN
dc.typeabstracten_EN
dtk.firNatural Scienceen_EN
dtk.oecd04. Agricultural sciences::04.04. Agricultural biotechnology::04.04.01. Agricultural biotechnology and food biotechnologyen_EN
dtk.purchaseTÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0025 Pannon Egyetemen_EN
dtk.size1 p.en_EN
dtk.typeabstracten_EN
dtk.udc---- MAIN TABLES::0 SCIENCE AND KNOWLEDGE. ORGANIZATION. COMPUTER SCIENCE. INFORMATION. DOCUMENTATION. LIBRARIANSHIP. INSTITUTIONS. PUBLICATIONS::006 Standardization of products, operations, weights, measures and time::60 Biotechnologyen_EN


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés