Rövidített megjelenítés

dc.creatorVarga B.en_EN
dc.creatorVarga-László E.en_EN
dc.creatorBencze S.en_EN
dc.creatorBalla K.en_EN
dc.creatorVeisz Ottóen_EN
dc.date2013en_EN
dc.date.accessioned2019-08-08T11:57:34Z
dc.date.available2019-08-08T11:57:34Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/5981
dc.descriptionA tanulmány a TÁMOP 4.2.2.-B-10/1-2010-0025 Tudományos képzés műhelyeinek támogatása a Pannon Egyetemen pályázat keretében készült.en_EN
dc.formatapplication/pdfen_EN
dc.languageenen_EN
dc.publisherMTA Agrártudományi Kutatóközponten_EN
dc.rightsVarga B.en_EN
dc.rightsVarga-László E.en_EN
dc.rightsBencze S.en_EN
dc.rightsBalla K.en_EN
dc.rightsVeisz Ottóen_EN
dc.rightsMTA Agrártudományi Kutatóközponten_EN
dc.sourcehttp://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/87627.pdfen_EN
dc.subjectszárazságstresszen_EN
dc.subjectőszi kalászosoken_EN
dc.subjectvízhasznosító képességen_EN
dc.subjectbetakarítási indexen_EN
dc.subjectwater use efficiencyen_EN
dc.subjectharvest indexen_EN
dc.subjectwater shortageen_EN
dc.subjectwateren_EN
dc.subjectreductionen_EN
dc.subjectwater uptakeen_EN
dc.subjectwinter cerealsen_EN
dc.subjectwell-watereden_EN
dc.subjectdrought-stresseden_EN
dc.subjectWUEen_EN
dc.titleWater use of winter cereals under well-watered and drought-stressed conditionsen_EN
dc.typeabstracten_EN
dtk.firNatural Scienceen_EN
dtk.oecd04. Agricultural sciences::04.04. Agricultural biotechnology::04.04.01. Agricultural biotechnology and food biotechnologyen_EN
dtk.purchaseTÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0025 Pannon Egyetemen_EN
dtk.size1 p.en_EN
dtk.typeabstracten_EN
dtk.udc---- MAIN TABLES::0 SCIENCE AND KNOWLEDGE. ORGANIZATION. COMPUTER SCIENCE. INFORMATION. DOCUMENTATION. LIBRARIANSHIP. INSTITUTIONS. PUBLICATIONS::006 Standardization of products, operations, weights, measures and time::60 Biotechnologyen_EN


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés