Rövidített megjelenítés

dc.creatorZvjezdana Findriken_EN
dc.creatorNémeth G.en_EN
dc.creatorGubicza Lászlóen_EN
dc.creatorD. Vasić-Račkien_EN
dc.creatorBélafi-Bakó Katalinen_EN
dc.date2012-05en_EN
dc.date.accessioned2019-08-08T11:58:52Z
dc.date.available2019-08-08T11:58:52Z
dc.identifierDOI 10.1007/s00449-011-0645-5en_EN
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/6014
dc.descriptionA tanulmány a TÁMOP 4.2.2.-B-10/1-2010-0025 Tudományos képzés műhelyeinek támogatása a Pannon Egyetemen pályázat keretében készült.en_EN
dc.formatapplication/pdfen_EN
dc.languageenen_EN
dc.publisherPannon Egyetemen_EN
dc.rightsZvjezdana Findriken_EN
dc.rightsNémeth G.en_EN
dc.rightsGubicza Lászlóen_EN
dc.rightsD. Vasić-Račkien_EN
dc.rightsBélafi-Bakó Katalinen_EN
dc.rightsPannon Egyetemen_EN
dc.sourcehttp://link.springer.com/article/10.1007%2Fs00449-011-0645-5en_EN
dc.subjectenzimatikus észterezésen_EN
dc.subjecttejsaven_EN
dc.subjection folyadéken_EN
dc.subjectetanolen_EN
dc.subjectethanolen_EN
dc.subjecttemperatureen_EN
dc.subjectEvaluationen_EN
dc.subjectfactoren_EN
dc.subjectinfluencingen_EN
dc.subjectenantioselectiveen_EN
dc.subjectenzymaticen_EN
dc.subjectesterificationen_EN
dc.subjectlacticen_EN
dc.subjectaciden_EN
dc.subjectionicen_EN
dc.subjectliquiden_EN
dc.titleEvaluation of factors influencing the enantioselective enzymatic esterification of lactic acid in ionic liquiden_EN
dc.typeabstracten_EN
dtk.firNatural Scienceen_EN
dtk.oecd01. Natural sciences::01.04. Chemical sciences::01.04.05. Analytical chemistryen_EN
dtk.purchaseTÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0025 Pannon Egyetemen_EN
dtk.size1 p.en_EN
dtk.typeabstracten_EN
dtk.udc---- MAIN TABLES::0 SCIENCE AND KNOWLEDGE. ORGANIZATION. COMPUTER SCIENCE. INFORMATION. DOCUMENTATION. LIBRARIANSHIP. INSTITUTIONS. PUBLICATIONS::005 Management::54 Chemistry. Crystallography. Mineralogy::543 Analytical chemistryen_EN


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés