Rövidített megjelenítés

dc.creatorDr. Lakatos Erikahu_HU
dc.date2013hu_HU
dc.date.accessioned2019-08-08T12:07:04Z
dc.date.available2019-08-08T12:07:04Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/6222
dc.descriptionA kiadvány a TALENTUM - Hallgatói tehetséggondozás feltételrendszerének fejlesztése a Nyugat-magyarországi Egyetemen c. TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0018 számú projekt keretében, az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg a Palatia Nyomda és Kiadó Kft. közreműködésével.hu_HU
dc.formatapplication/pdfhu_HU
dc.languagehuhu_HU
dc.publisherNyugat-magyarországi Egyetem Kiadóhu_HU
dc.rightsDr. Lakatos Erikahu_HU
dc.sourceISBN 978-963-334-139-1öhu_HU
dc.sourceISBN 978-963-334-140-7hu_HU
dc.subjectkekszgyártáshu_HU
dc.subjectsütőiparhu_HU
dc.subjectmalomiparhu_HU
dc.titleÉlelmiszeripari technológiák I.hu_HU
dc.typekönyvhu_HU
dtk.firagrárhu_HU
dtk.oecd02. Műszaki és technológiai tudományok::02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák::02.10.02. Élelmiszer és italfélékhu_HU
dtk.playerpdfplayerhu_HU
dtk.purchaseTÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0018 Nyugat-magyarországi Egyetemhu_HU
dtk.size118 phu_HU
dtk.subtitleMalom-, sütő- és édesiparhu_HU
dtk.typebookhu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::664 Élelmiszerek előállítása és tartósításahu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::664 Élelmiszerek előállítása és tartósítása::664.6/.7 Gabona magvak technológiája és feldolgozása::664.6 Sütőipar. Kenyér- és sütőipari finomtermékek. Cukrászáruhu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::664 Élelmiszerek előállítása és tartósítása::664.6/.7 Gabona magvak technológiája és feldolgozása::664.7 Gabonafeldolgozás. Liszt és kukorica őrlés. Malomiparhu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés