Rövidített megjelenítés

dc.creatorSipos-Kozma Zsófiahu_HU
dc.date2010hu_HU
dc.date.accessioned2019-08-08T12:09:06Z
dc.date.available2019-08-08T12:09:06Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/6273
dc.descriptionA kiadvány a TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0018 számú projekt támogatásával valósult meg a Palatia Nyomda és Kiadó Kft. közreműködésével.hu_HU
dc.formatapplication/pdfhu_HU
dc.languagehuhu_HU
dc.publisherNyugat-magyarországi Egyetem Kiadóhu_HU
dc.rightsSipos-Kozma Zsófiahu_HU
dc.subjectkacsamájhu_HU
dc.subjectmikroorganizmushu_HU
dc.subjectkonzervhu_HU
dc.titleKacsamáj készítmények hőkezelésének optimalizálásahu_HU
dc.typedoktori disszertációhu_HU
dtk.firagrárhu_HU
dtk.oecd01. Természettudományok::01.06. Biológiai tudományok::01.06.01. Sejtbiológia, mikrobiológiahu_HU
dtk.oecd02. Műszaki és technológiai tudományok::02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák::02.10.02. Élelmiszer és italfélékhu_HU
dtk.playerpdfplayerhu_HU
dtk.purchaseTÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0018 Nyugat-magyarországi Egyetemhu_HU
dtk.size68 phu_HU
dtk.typebookhu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::63 Mezőgazdaság. Erdőgazdaság. Állattenyésztés. Vadászat. Halászat::636 Állattenyésztés általában. Haszonállatok tenyésztése. Háziállatok tenyésztése::636.5 Baromfiakhu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::664 Élelmiszerek előállítása és tartósítása::664.8/.9 Élelmiszertartósítási eljárásokhu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::005 Menedzsment::57 Biológia::579 Mikrobiológia::579.8 Mikroorganizmusok osztályozása és rendszerezése. Baktériumokhu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::66.01/.09 A vegyészmérnöki tudományok fogalmaihoz kapcsolható speciális alosztások::66.04 Hőkezelési eljárások és berendezésekhu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés