Rövidített megjelenítés

dc.creatorÁsványi-Molnár Noémihu_HU
dc.date2009hu_HU
dc.date.accessioned2019-08-08T12:15:56Z
dc.date.available2019-08-08T12:15:56Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/6445
dc.descriptionA kiadvány a TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0018 számú projekt támogatásával valósult meg a Palatia Nyomda és Kiadó Kft. közreműködésével.hu_HU
dc.formatapplication/pdfhu_HU
dc.languagehuhu_HU
dc.publisherNyugat-magyarországi Egyetem Kiadóhu_HU
dc.rightsÁsványi-Molnár Noémihu_HU
dc.subjecttejsavbaktériumhu_HU
dc.subjectSpirulinahu_HU
dc.subjectalgahu_HU
dc.titleFunkcionális hatású tejtermék előállítása Spirulina (arthrospira platensis) felhasználásávalhu_HU
dc.typedoktori disszertációhu_HU
dtk.firagrárhu_HU
dtk.firtermészettudományhu_HU
dtk.oecd02. Műszaki és technológiai tudományok::02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák::02.10.02. Élelmiszer és italfélékhu_HU
dtk.oecd04. Mezőgazdaság-tudományok::04.04. Mezőgazdasági biotechnológia::04.04.01. Mezőgazdasági- és élelmiszer-biotechnológiahu_HU
dtk.playerpdfplayerhu_HU
dtk.purchaseTÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0018 Nyugat-magyarországi Egyetemhu_HU
dtk.size96 phu_HU
dtk.typebookhu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::63 Mezőgazdaság. Erdőgazdaság. Állattenyésztés. Vadászat. Halászat::637 Tej, hús és más állati termékekhu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::664 Élelmiszerek előállítása és tartósításahu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::005 Menedzsment::58 Növénytan. Botanika::582 Növényrendszertan::582.261/.279 Algák. Moszatok. Fikológiahu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::60 Az alkalmazott tudományokra vonatkozó általános kérdések::606 A biotechnológia alkalmazásahu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés