dc.creator | Ásványi-Molnár Noémi | hu_HU |
dc.date | 2009 | hu_HU |
dc.date.accessioned | 2019-08-08T12:15:56Z | |
dc.date.available | 2019-08-08T12:15:56Z | |
dc.identifier.uri | http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/6445 | |
dc.description | A kiadvány a TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0018 számú projekt támogatásával valósult meg a Palatia Nyomda és Kiadó Kft. közreműködésével. | hu_HU |
dc.format | application/pdf | hu_HU |
dc.language | hu | hu_HU |
dc.publisher | Nyugat-magyarországi Egyetem Kiadó | hu_HU |
dc.rights | Ásványi-Molnár Noémi | hu_HU |
dc.subject | tejsavbaktérium | hu_HU |
dc.subject | Spirulina | hu_HU |
dc.subject | alga | hu_HU |
dc.title | Funkcionális hatású tejtermék előállítása Spirulina (arthrospira platensis) felhasználásával | hu_HU |
dc.type | doktori disszertáció | hu_HU |
dtk.fir | agrár | hu_HU |
dtk.fir | természettudomány | hu_HU |
dtk.oecd | 02. Műszaki és technológiai tudományok::02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák::02.10.02. Élelmiszer és italfélék | hu_HU |
dtk.oecd | 04. Mezőgazdaság-tudományok::04.04. Mezőgazdasági biotechnológia::04.04.01. Mezőgazdasági- és élelmiszer-biotechnológia | hu_HU |
dtk.player | pdfplayer | hu_HU |
dtk.purchase | TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0018 Nyugat-magyarországi Egyetem | hu_HU |
dtk.size | 96 p | hu_HU |
dtk.type | book | hu_HU |
dtk.udc | ---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::63 Mezőgazdaság. Erdőgazdaság. Állattenyésztés. Vadászat. Halászat::637 Tej, hús és más állati termékek | hu_HU |
dtk.udc | ---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::664 Élelmiszerek előállítása és tartósítása | hu_HU |
dtk.udc | ---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::005 Menedzsment::58 Növénytan. Botanika::582 Növényrendszertan::582.261/.279 Algák. Moszatok. Fikológia | hu_HU |
dtk.udc | ---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::60 Az alkalmazott tudományokra vonatkozó általános kérdések::606 A biotechnológia alkalmazása | hu_HU |