Rövidített megjelenítés

dc.creatorKacsala Lászlóhu_HU
dc.creatorVajda Tamáshu_HU
dc.creatorRekedtné Fekete Evelinhu_HU
dc.creatorÁprily Szilviahu_HU
dc.creatorSzabó Andráshu_HU
dc.creatorAndrássyné Baka Gabriellahu_HU
dc.creatorRomvári Róberthu_HU
dc.date.accessioned2019-08-08T12:19:17Z
dc.date.available2019-08-08T12:19:17Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/6530
dc.formatapplication/pdfhu_HU
dc.languagehuhu_HU
dc.publisherKaposvári Egyetemhu_HU
dc.subjectlibamájhu_HU
dc.subjectzöld színhibahu_HU
dc.subjectmikrobiológiai vizsgálathu_HU
dc.subjectszínintenzitáshu_HU
dc.titleHízott libamáj zöldülésének vizsgálatahu_HU
dc.typeelőadáshu_HU
dtk.firagrárhu_HU
dtk.oecd02. Műszaki és technológiai tudományok::02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák::02.10.02. Élelmiszer és italfélékhu_HU
dtk.playerpdfplayerhu_HU
dtk.purchaseTÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0019 Kaposvári Egyetemhu_HU
dtk.size17 phu_HU
dtk.typepresentationhu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::664 Élelmiszerek előállítása és tartósításahu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::63 Mezőgazdaság. Erdőgazdaság. Állattenyésztés. Vadászat. Halászat::636 Állattenyésztés általában. Haszonállatok tenyésztése. Háziállatok tenyésztése::636.5 Baromfiakhu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés