Rövidített megjelenítés

dc.contributorBalláné Dr. Erdélyi Mártahu_HU
dc.creatorHajósné Novák Mártahu_HU
dc.creatorSzádeczky-Kardoss Bencehu_HU
dc.date2012hu_HU
dc.date.accessioned2019-08-08T12:19:34Z
dc.date.available2019-08-08T12:19:34Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/6537
dc.descriptionA TAMOP 4.2.2.B-10/1-2010-0011 azonosítószámú pályázat támogatásával létrejött publikációhu_HU
dc.formatapplication/pdfhu_HU
dc.languagehuhu_HU
dc.publisherMagyar Tudományos Akadémiahu_HU
dc.rightsHajósné Novák Mártahu_HU
dc.rightsSzent István Egyetemhu_HU
dc.sourceISBN: 978-963-8351-38-8hu_HU
dc.subjectszójavonalakhu_HU
dc.subjectmakro- és mikroelemekhu_HU
dc.subjectfehérjetartalomhu_HU
dc.titleÖsszefüggés vizsgálatok a szójamag ásványi anyag tartalma, valamint a növényenkénti szemtermés és az ezermagtömeg közötthu_HU
dc.typekonferencia kiadványhu_HU
dtk.firagrárhu_HU
dtk.oecd04. Mezőgazdaság-tudományok::04.04. Mezőgazdasági biotechnológia::04.04.01. Mezőgazdasági- és élelmiszer-biotechnológiahu_HU
dtk.oecd04. Mezőgazdaság-tudományok::04.01. Mezőgazdaság, erdészet, halászat::04.01.03. Mezőgazdasághu_HU
dtk.playerpdfplayerhu_HU
dtk.purchaseTÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0011 Szent István Egyetemhu_HU
dtk.size1 phu_HU
dtk.typemagazinhu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::005 Menedzsment::58 Növénytan. Botanika::582 Növényrendszertan::582.32/.998 Növények. Valódi szárazföldi növények. Plantae::582.361/.99 Edényes növények. Tracheophyta::582.5/.9 Zárvatermők. Angiospermae (Magnoliophyta). Virágos növények. Zárt magházú növények::582.6/.9 Kétszikűek. Dicotyledonae (Magnoliopsida)::582.7 Rosidae. Rózsavirágúak, ribiszkék, hüvelyesek, mirtuszvirágúak, fűszerszagúak, bengevirágúak, ernyővirágzatúak, mácsonyák, sodort szirmúak, olajfák, csövesvirágúak, burgonyavirágúakhu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::664 Élelmiszerek előállítása és tartósításahu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::63 Mezőgazdaság. Erdőgazdaság. Állattenyésztés. Vadászat. Halászat::631/635 Mezőgazdasági üzemtan. Szántóföldi növénytermesztés és kertészet::633/635 Kertészet általában::635 Kerti növények. Kertészet::635.1/.8 Zöldségfélék termesztése. Konyhakertészet::635.6 Ehető gyümölcsök és magvak. Hüvelyesekhu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés