dc.creator | Kovács Etelka | hu_HU |
dc.date | 2012 | hu_HU |
dc.date.accessioned | 2019-08-08T12:24:35Z | |
dc.date.available | 2019-08-08T12:24:35Z | |
dc.identifier.uri | http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/6666 | |
dc.description | Jelen kutatási eredmények megjelenését „Az SZTE Kutatóegyetemi Kiválósági Központ tudásbázisának kiszélesítése és hosszú távú szakmai fenntarthatóságának megalapozása a kiváló tudományos utánpótlás biztosításával” című, TÁMOP–4.2.2/B–10/1–2010–0012 azonosítószámú projekt támogatja. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. | hu_HU |
dc.format | application/pdf | hu_HU |
dc.language | hu | hu_HU |
dc.publisher | Szegedi Tudományegyetem | hu_HU |
dc.rights | Szegedi Tudományegyetem | hu_HU |
dc.rights | Kovács Etelka | hu_HU |
dc.subject | Mikrobaközösség | hu_HU |
dc.subject | Metagenom | hu_HU |
dc.title | Fehérjéhez adaptált mikrobaközösség metagenom vizsgálata | hu_HU |
dc.type | előadás | hu_HU |
dtk.fir | természettudomány | hu_HU |
dtk.oecd | 01. Természettudományok::01.06. Biológiai tudományok::01.06.01. Sejtbiológia, mikrobiológia | hu_HU |
dtk.oecd | 04. Mezőgazdaság-tudományok::04.04. Mezőgazdasági biotechnológia | hu_HU |
dtk.player | pdfplayer | hu_HU |
dtk.purchase | TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012 Szegedi Tudományegyetem | hu_HU |
dtk.size | 15 p. | hu_HU |
dtk.type | presentation | hu_HU |
dtk.udc | ---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::005 Menedzsment::57 Biológia::579 Mikrobiológia::579.6 Alkalmazott mikrobiológia | hu_HU |
dtk.udc | ---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::60 Az alkalmazott tudományokra vonatkozó általános kérdések::606 A biotechnológia alkalmazása | hu_HU |