Rövidített megjelenítés

dc.creatorSzalai Zitaen_EN
dc.date2012en_EN
dc.date.accessioned2019-08-08T12:27:32Z
dc.date.available2019-08-08T12:27:32Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/6742
dc.descriptionJelen kutatási eredmények megjelenését „Az SZTE Kutatóegyetemi Kiválósági Központ tudásbázisának kiszélesítése és hosszú távú szakmai fenntarthatóságának megalapozása a kiváló tudományos utánpótlás biztosításával” című, TÁMOP–4.2.2/B–10/1–2010–0012 azonosítószámú projekt támogatja. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.en_EN
dc.formatapplication/pdfen_EN
dc.languageenen_EN
dc.publisherSzegedi Tudományegyetemen_EN
dc.rightsSzegedi Tudományegyetemen_EN
dc.rightsSzalai Zitaen_EN
dc.subjectinflammationen_EN
dc.subjectphysical exerciseen_EN
dc.subjectraten_EN
dc.subjectGyulladásen_EN
dc.subjectPatkányoken_EN
dc.titleThe effect of recreational physical exercise on inflammatory markers in a rat model of colitisen_EN
dc.typeAbsztrakten_EN
dtk.firNatural Scienceen_EN
dtk.firHealth Scienceen_EN
dtk.oecd01. Natural sciences::01.06. Biological sciencesen_EN
dtk.oecd03. Medical and health sciencesen_EN
dtk.playerpdfplayeren_EN
dtk.purchaseTÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012 Szegedi Tudományegyetemen_EN
dtk.size2 p.en_EN
dtk.typeabstracten_EN
dtk.udc---- MAIN TABLES::0 SCIENCE AND KNOWLEDGE. ORGANIZATION. COMPUTER SCIENCE. INFORMATION. DOCUMENTATION. LIBRARIANSHIP. INSTITUTIONS. PUBLICATIONS::006 Standardization of products, operations, weights, measures and time::061 Organizations and other types of cooperation::616 Pathology. Clinical medicine::616-001/-009 Special auxiliary subdivision for morbid processes::616-002 Inflammation. Irritation. Engorgement (hyperaemia). Mucous congestionen_EN
dtk.udc---- MAIN TABLES::0 SCIENCE AND KNOWLEDGE. ORGANIZATION. COMPUTER SCIENCE. INFORMATION. DOCUMENTATION. LIBRARIANSHIP. INSTITUTIONS. PUBLICATIONS::005 Management::57 Biological sciences in general::57.01/.08 Special auxiliary subdivision for theoretical aspects, characteristics, factors etc. in biology::57.08 Biological techniques, experimental methods and equipment in generalen_EN


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés