Rövidített megjelenítés

dc.creatorNagy Attilahu_HU
dc.creatorRiczu Péterhu_HU
dc.creatorJuhász Csabahu_HU
dc.creatorTamás Jánoshu_HU
dc.date2014hu_HU
dc.date.accessioned2019-08-08T12:38:21Z
dc.date.available2019-08-08T12:38:21Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/7021
dc.descriptionThis research was supported by the European Union and the State of Hungary, co-financed by the European Social Fund in the framework of TÁMOP-4.2.4.A/ 2- 11-1-2012-0001 ‘National Excellence Program’hu_HU
dc.formatapplication/pdfhu_HU
dc.languagehuhu_HU
dc.publisherNAKVIhu_HU
dc.rightsszerzőkhu_HU
dc.rightsNAKVIhu_HU
dc.sourceISSN: 1216-4526hu_HU
dc.sourceHungarian Agricultural Reseach 2014/1. 14-17.hu_HU
dc.subjectwater stresshu_HU
dc.subjectthermographic surveyhu_HU
dc.subjectCWSIhu_HU
dc.subjectalmaültetvényhu_HU
dc.subjectvízhiányhu_HU
dc.subjecttermografikus kamerahu_HU
dc.titleEvaluability of apple orchard water balance parameters based on the spectral and thermographic parameters of the canopyhu_HU
dc.typeTanulmányhu_HU
dtk.firagrárhu_HU
dtk.oecd04. Mezőgazdaság-tudományok::04.01. Mezőgazdaság, erdészet, halászat::04.01.07. Növénytermesztés és növényvédelemhu_HU
dtk.purchaseTÁMOP-4.2.4.A/2-11-1-2012-0001 Közigazgatási és Igazságügyi Hivatalhu_HU
dtk.size4 p.hu_HU
dtk.typemagazinhu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::63 Mezőgazdaság. Erdőgazdaság. Állattenyésztés. Vadászat. Halászat::631/635 Mezőgazdasági üzemtan. Szántóföldi növénytermesztés és kertészet::633/635 Kertészet általában::634 Gyümölcstermesztéshu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés