Rövidített megjelenítés

dc.contributorDr. Sipos Péterhu_HU
dc.contributorDr. Szabó Péterhu_HU
dc.creatorPálóczi Judithu_HU
dc.date2013hu_HU
dc.date.accessioned2019-08-08T12:42:24Z
dc.date.available2019-08-08T12:42:24Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/7127
dc.description„A kutatás a TÁMOP 4.2.4.A/2-11-2012-0001 azonosító számú Nemzeti Kiválóság Program – Hazai hallgatói, illetve kutatói személyi támogatást biztosító rendszer kidolgozása és működtetése konvergencia program című kiemelt projekt keretében zajlott. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.”hu_HU
dc.formatapplication/pdfhu_HU
dc.languagehuhu_HU
dc.publisherDebreceni Egyetemhu_HU
dc.rightsPálóczi Judithu_HU
dc.rightsDebreceni Egyetemhu_HU
dc.sourceXX. Jubileumi MÉTE TDK konferencia kiadvány 2014hu_HU
dc.subjectmangalica termékekhu_HU
dc.subjectfunkcionális élelmiszerekhu_HU
dc.subjectélettani hatáshu_HU
dc.subjecthúsfogyasztáshu_HU
dc.titleMangalica termékek kémiai összetételének összehasonlító elemzésehu_HU
dc.typeabsztrakthu_HU
dtk.firműszakihu_HU
dtk.oecd02. Műszaki és technológiai tudományok::02.04. Vegyészmérnöki tudományok::02.04.01. Vegyészmérnöki tudományok (növények és termékek)hu_HU
dtk.purchaseTÁMOP-4.2.4.A/2-11-1-2012-0001 Közigazgatási és Igazságügyi Hivatalhu_HU
dtk.size4 p.hu_HU
dtk.typebookhu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::66.01/.09 A vegyészmérnöki tudományok fogalmaihoz kapcsolható speciális alosztások::66.01 A vegyészmérnöki tudományok alapjaihu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés