Rövidített megjelenítés

dc.contributorAndrási Dávidhu_HU
dc.contributorKovács Bélahu_HU
dc.creatorSoós Áronhu_HU
dc.date2014hu_HU
dc.date.accessioned2019-08-08T12:42:29Z
dc.date.available2019-08-08T12:42:29Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/7129
dc.description„A kutatás a TÁMOP-4.2.4.A/2-11-1-2012-0001 azonosító számú Nemzeti Kiválóság Program – Hazai hallgatói, illetve kutatói személyi támogatást biztosító rendszer kidolgozása és működtetése konvergencia program című kiemelt projekt keretében zajlott. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.”hu_HU
dc.formatapplication/pdfhu_HU
dc.languagehuhu_HU
dc.publisherDETEP konferencia Debrecen, 2014. április 25.hu_HU
dc.rightsSoós Áronhu_HU
dc.rightsDebreceni Egyetemhu_HU
dc.sourceDETEP konferencia, konferencia kiadvány, 2014. április 25.hu_HU
dc.subjectmikroelem-tartalomhu_HU
dc.subjectborhu_HU
dc.subjectICP-MShu_HU
dc.titleKülönböző kalibrációs módok és belső sztenderdek alkalmazhatóságának vizsgálata borok destruktív minta-előkészítés nélküli mikroelem-tartalmának meghatározására ICP-MS-selhu_HU
dc.typeabsztrakthu_HU
dtk.firműszakihu_HU
dtk.oecd02. Műszaki és technológiai tudományok::02.04. Vegyészmérnöki tudományok::02.04.01. Vegyészmérnöki tudományok (növények és termékek)hu_HU
dtk.purchaseTÁMOP-4.2.4.A/2-11-1-2012-0001 Közigazgatási és Igazságügyi Hivatalhu_HU
dtk.size9 p.hu_HU
dtk.typebookhu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::663 Mikrobiológiai iparok. Erjedési iparok. Italipar. Élvezeti cikkek ipara. Szeszipar::663.2 Bor. Borkészítés. Borászathu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés