Rövidített megjelenítés

dc.creatorPálóczi Judithu_HU
dc.date2013hu_HU
dc.date.accessioned2019-08-08T12:46:18Z
dc.date.available2019-08-08T12:46:18Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/7228
dc.description„A kutatás a TÁMOP- 4.2.4.A/2-11-2012-0001 azonosító számú Nemzeti Kiválóság Program – Hazai hallgatói, illetve kutatói személyi támogatást biztosító rendszer kidolgozása és működtetése konvergencia program című kiemelt projekt keretében zajlott. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.”hu_HU
dc.formatapplication/pdfhu_HU
dc.languagehuhu_HU
dc.publisherDE AGTC Kerpely Kálmán Szakkollégiumhu_HU
dc.rightsBaráth Nórahu_HU
dc.rightsDE AGTC Kerpely Kálmán Szakkollégiumhu_HU
dc.sourceDE AGTC "IV. Kerpely Kálmán Szakmai napok a gyakorlatorientált oktatásért"; konferencia összefoglaló kiadványa 2013hu_HU
dc.sourceISBN 978-615-5183-98-0hu_HU
dc.subjectmangalica termékekhu_HU
dc.subjectfunkcionális élelmiszerekhu_HU
dc.subjectminőségbiztosítási-eredetigazolási programhu_HU
dc.titleA mangalica termékek nyomában, avagy mit veszünk, eszünk, hogy egészségesebbek legyünkhu_HU
dc.typeabsztrakthu_HU
dtk.firműszakihu_HU
dtk.oecd02. Műszaki és technológiai tudományok::02.04. Vegyészmérnöki tudományok::02.04.01. Vegyészmérnöki tudományok (növények és termékek)hu_HU
dtk.purchaseTÁMOP-4.2.4.A/2-11-1-2012-0001 Közigazgatási és Igazságügyi Hivatalhu_HU
dtk.size1 p.hu_HU
dtk.typebookhu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::66.01/.09 A vegyészmérnöki tudományok fogalmaihoz kapcsolható speciális alosztások::66.01 A vegyészmérnöki tudományok alapjaihu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés