dc.creator | Szente Viktória | hu_HU |
dc.date | 2014 | hu_HU |
dc.date.accessioned | 2019-08-08T12:49:06Z | |
dc.date.available | 2019-08-08T12:49:06Z | |
dc.identifier.uri | http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/7301 | |
dc.description | A kutatás a TÁMOP-4.2.4.A/2-11-1-2012-0001 azonosító számú Nemzeti Kiválóság Program – Hazai hallgatói, illetve kutatói személyi támogatást biztosító rendszer kidolgozása és működtetése konvergencia program című kiemelt projekt keretében zajlott. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.” | hu_HU |
dc.format | application/pdf | hu_HU |
dc.language | hu | hu_HU |
dc.publisher | Debreceni Egyetem | hu_HU |
dc.rights | Szente Viktória | hu_HU |
dc.rights | Debreceni Egyetem | hu_HU |
dc.source | Táplálkozásmarketing 2014, Vol.1., No. 1-2., 47.o. | hu_HU |
dc.source | HU ISSN 2064-8839 | hu_HU |
dc.subject | lokális élelmiszer | hu_HU |
dc.subject | fogyasztói felmérés | hu_HU |
dc.subject | piacszegmentálás | hu_HU |
dc.title | Lokális élelmiszerek a jövő marketingjében | hu_HU |
dc.type | absztrakt | hu_HU |
dtk.fir | gazdaságtudományok | hu_HU |
dtk.oecd | 05. Társadalomtudományok::05.02. Közgazdasági és gazdálkodástudományok | hu_HU |
dtk.purchase | TÁMOP-4.2.4.A/2-11-1-2012-0001 Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal | hu_HU |
dtk.size | 1 p. | hu_HU |
dtk.type | magazin | hu_HU |
dtk.udc | ---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::65 Ipari, kereskedelmi, közlekedési és távközlési üzemek szervezése és vezetése. Közönségkapcsolataik::658 Üzletvezetés. Vállalatirányítás. Kereskedelmi szervezés::658.8 Marketing. Értékesítés. Eladás. Elosztás | hu_HU |