Rövidített megjelenítés

dc.creatorSipos Péteren_EN
dc.creatorSzigeti Zsófiaen_EN
dc.creatorBorbély Máriaen_EN
dc.date2014en_EN
dc.date.accessioned2019-08-08T12:50:11Z
dc.date.available2019-08-08T12:50:11Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/7329
dc.descriptionThis research was supported by the European Union and the State of Hungary, co-financed by the European Social Fund in the framework of TÁMOP-4.2.4.A/ 2- 11-1-2012-0001 ‘National Excellence Program’en_EN
dc.formatapplication/pdfen_EN
dc.languageenen_EN
dc.publisherPTEPen_EN
dc.rightsszerzőken_EN
dc.rightsPTEPen_EN
dc.sourceISSN 1821-4487en_EN
dc.sourceJournal on Processing and Energy in Agriculture 18. 3. 126-128.en_EN
dc.subjectalveographen_EN
dc.subjectsodium chlorideen_EN
dc.subjectbakery productsen_EN
dc.subjectszódium-kloriden_EN
dc.subjectmagas vérnyomásen_EN
dc.subjectalveográfen_EN
dc.titleEffects of salt forms and concentrations on the Alveograph parameters of winter wheaten_EN
dc.typeabsztrakten_EN
dtk.firAgricultural Scienceen_EN
dtk.oecd04. Agricultural sciencesen_EN
dtk.purchaseTÁMOP-4.2.4.A/2-11-1-2012-0001 Közigazgatási és Igazságügyi Hivatalen_EN
dtk.size1 p.en_EN
dtk.typemagazinen_EN
dtk.udc---- MAIN TABLES::0 SCIENCE AND KNOWLEDGE. ORGANIZATION. COMPUTER SCIENCE. INFORMATION. DOCUMENTATION. LIBRARIANSHIP. INSTITUTIONS. PUBLICATIONS::006 Standardization of products, operations, weights, measures and time::66 Chemical technology. Chemical and related industries::664 Production and preservation of solid foodstuffs::664.6/.7 Technology and processing of cereal grainsen_EN


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés