Rövidített megjelenítés

dc.creatorSalgó Andráshu_HU
dc.creatorSzarka Andráshu_HU
dc.creatorGergely Szilveszterhu_HU
dc.date2011. szeptember 30.hu_HU
dc.date.accessioned2019-08-08T12:52:16Z
dc.date.available2019-08-08T12:52:16Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/7382
dc.descriptionA humán táplálkozás biokémiai háttere. A főbb anyagcserefolyamatok áttekintése, a legjelentősebb táplálkozási intoleranciák bemutatása.hu_HU
dc.formattext/xmlhu_HU
dc.languagehuhu_HU
dc.publisherNemzeti Tankönyvkiadóhu_HU
dc.rightsBudapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar, Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszer-tudományi Tanszékhu_HU
dc.subjecttáplákozástudományhu_HU
dc.subjectbiokémiahu_HU
dc.subjectanyagcserehu_HU
dc.subjecttáplálkozási intoleranciahu_HU
dc.titleTáplálkozás biokémiahu_HU
dc.typeTexthu_HU
dtk.firagrárhu_HU
dtk.firtermészettudományhu_HU
dtk.firorvos- és egészségtudományhu_HU
dtk.oecd02. Műszaki és technológiai tudományok::02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák::02.10.02. Élelmiszer és italfélékhu_HU
dtk.oecd03. Orvos- és egészségtudomány::03.03. Egészségtudományok::03.03.06. Táplálkozás, dietetikahu_HU
dtk.playerscormplayerhu_HU
dtk.purchaseTÁMOP-4.1.2-08/2/A/KMR-2009-0011 Budapesti Corvinus Egyetemhu_HU
dtk.typeelearninghu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::061 Szervezetek, testületek és más együttműködési formák::611/612 Humán biológia::612 Fiziológia. Élettan. Emberi és összehasonlító élettan::612.1/.8 Rendszeres élettan::612.3 Táplálkozás. Emésztéshu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::061 Szervezetek, testületek és más együttműködési formák::613 Általános és személyi higiéné::613.2 Táplálkozáshigiéné (dietetika)hu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::64 Háztartás. Háztartástan::641/642 Élelmiszerek. Ételek és elkészítésük. Étkezések::641 Élelmiszerek. Ételek és elkészítésükhu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés