Rövidített megjelenítés

dc.creatorKókai Zoltánhu_HU
dc.creatorSipos Lászlóhu_HU
dc.date2011. szeptember 30.hu_HU
dc.date.accessioned2019-08-08T12:53:56Z
dc.date.available2019-08-08T12:53:56Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/7416
dc.descriptionAz élelmiszerek objektív és szubjektív érzékszervi vizsgálati módszereit és az ehhez kapcsolódó statisztikai és élettani hátteret mutatják be a szerzők.hu_HU
dc.formattext/xmlhu_HU
dc.languagehuhu_HU
dc.publisherNemzeti Tankönyvkiadóhu_HU
dc.rightsBudapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Karhu_HU
dc.subjectérzékszervi vizsgálathu_HU
dc.subjectélelmiszerhu_HU
dc.subjectminősítéshu_HU
dc.titleÉrzékszervi minősítéshu_HU
dc.typeTexthu_HU
dtk.firagrárhu_HU
dtk.oecd02. Műszaki és technológiai tudományok::02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák::02.10.02. Élelmiszer és italfélékhu_HU
dtk.playerscormplayerhu_HU
dtk.purchaseTÁMOP-4.1.2-08/2/A/KMR-2009-0011 Budapesti Corvinus Egyetemhu_HU
dtk.typeelearninghu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::664 Élelmiszerek előállítása és tartósításahu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés