Rövidített megjelenítés

dc.creatorBelák Ágneshu_HU
dc.creatorKiskó Gabriellahu_HU
dc.creatorKovács Mónikahu_HU
dc.creatorMaráz Annahu_HU
dc.creatorMohácsiné dr. Farkas Csillahu_HU
dc.creatorPomázi Andreahu_HU
dc.date2011. szeptember 30.hu_HU
dc.date.accessioned2019-08-08T12:54:39Z
dc.date.available2019-08-08T12:54:39Z
dc.identifier.urihttp://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/7431
dc.descriptionAz élelmiszerek hagyományos mikrobiológiai vizsgálatát kiváltó, annál jelentősen gyorsabb, de azonos pontosságú eljárásokat mutatja be a tankönyv.hu_HU
dc.formattext/xmlhu_HU
dc.languagehuhu_HU
dc.publisherNemzeti Tankönyvkiadóhu_HU
dc.rightsBudapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Karhu_HU
dc.subjectmikrobiológiai vizsgálathu_HU
dc.subjectgyors módszerhu_HU
dc.subjectmolekuláris módszerhu_HU
dc.subjectmolekuláris biológiahu_HU
dc.subjectmikroorganizmusokhu_HU
dc.subjectélelmiszerhu_HU
dc.titleGyors és molekuláris biológiai módszerek alkalmazása élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálatára - Gyakorlati kézikönyvhu_HU
dc.typeTexthu_HU
dtk.firagrárhu_HU
dtk.oecd02. Műszaki és technológiai tudományok::02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák::02.10.02. Élelmiszer és italfélékhu_HU
dtk.oecd04. Mezőgazdaság-tudományok::04.04. Mezőgazdasági biotechnológia::04.04.01. Mezőgazdasági- és élelmiszer-biotechnológiahu_HU
dtk.oecd01. Természettudományok::01.06. Biológiai tudományok::01.06.01. Sejtbiológia, mikrobiológiahu_HU
dtk.playerscormplayerhu_HU
dtk.purchaseTÁMOP-4.1.2-08/2/A/KMR-2009-0011 Budapesti Corvinus Egyetemhu_HU
dtk.typeelearninghu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::005 Menedzsment::57 Biológia::579 Mikrobiológia::579.6 Alkalmazott mikrobiológiahu_HU
dtk.udc---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::664 Élelmiszerek előállítása és tartósításahu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés