dc.contributor | Baross Károly | hu_HU |
dc.contributor | Engelbrecht Károly | hu_HU |
dc.date | 1892 | hu_HU |
dc.date.accessioned | 2019-08-07T12:12:30Z | |
dc.date.available | 2019-08-07T12:12:30Z | |
dc.identifier.uri | http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/904 | |
dc.format | application/pdf | hu_HU |
dc.language | hu | hu_HU |
dc.rights | Baross Károly | hu_HU |
dc.rights | Engelbrecht Károly | hu_HU |
dc.source | Arcanum Adatbázis Kft. | hu_HU |
dc.subject | Mezőgazdaság | hu_HU |
dc.title | Borászati Lapok – 24. évfolyam – 1892. | hu_HU |
dc.type | folyóirat | hu_HU |
dtk.fir | agrár | hu_HU |
dtk.oecd | 04. Mezőgazdaság-tudományok::04.01. Mezőgazdaság, erdészet, halászat::04.01.07. Növénytermesztés és növényvédelem | hu_HU |
dtk.purchase | TÁMOP-4.2.5-09/1-2010-0002 | hu_HU |
dtk.size | 636 p. | hu_HU |
dtk.type | magazin | hu_HU |
dtk.udc | ---- FŐTÁBLÁZAT::0 ÁLTALÁNOS TARTALMÚ ÍRÁSMŰVEK. TUDOMÁNY ÉS KULTÚRA. ISMERETEK. SZERVEZETEK. INFORMÁCIÓ. DOKUMENTÁCIÓ. KÖNYVTÁR. INTÉZMÉNYEK. PUBLIKÁCIÓK. KIADVÁNYOK::006 Termékek, eljárások, súlyok, mértékegységek és az idő szabványosítása::66 Vegyipar és rokon iparágak. Kémiai technológia::663 Mikrobiológiai iparok. Erjedési iparok. Italipar. Élvezeti cikkek ipara. Szeszipar::663.2 Bor. Borkészítés. Borászat | hu_HU |